(Last Updated On: November 7, 2018)

PRO Tv a transmis miercuri dimineață primul mesaj după ce Busu s-a prăbușit din picioare pe scenă, din cauza unui infarct.

„Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marţi seara, prin clipe grele, iar acum se află internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susţinut pe scenă “Filamonicii Oltenia”, din Craiova”, precizează stirileprotv.ro, preluat de dcnews.ro.

PRO TV, primul mesaj după ce Busu a făcut infarct 1

„Colegii au sunat rapid la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transporatat de urgenţă la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde o echipă de medici i-a montat un stent”, notează sursa citată, adăugând: „Din fericire, colegul nostru a trecut cu bine peste operaţie, iar în prezent se află la terapie intensivă”.

Starea actorului Florin Busuioc, căruia i s-a montat un stent la Spitalul Județean Craiova, marți seară, după ce a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia, unde juca într-un spectacol, este una îmbunătățită, anunțul fiind făcut de către directorul instituției medicale, Eugen Georgescu, informează Realitatea Tv.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a mai spus că pacientul nu putea fi transportat la o clinică din capitală din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

“Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit. Florin Busuioc a suferit un infarct și dacă nu se intervenea, deși la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situația acum.

Medicii Paul Trașcă, Eugen Țăranu și Emilia Oanță s-au mobilizat și au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condițiilor meteo. Ceața nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat și ne bucură faptul că medicii noștri au făcut posibilă această intervenție”, a declarat Georgescu