(Last Updated On: November 8, 2018)

Florin Busuioc se află în stare stabilă la Spitalul Fundeni din București, după ce marți seara a făcut un infarct.

Fiul cel mare al său, Florin Jr., a avut o primă reacție.

Prima reacție, fiul lui Florin Busuioc, după ce tatăl lui a suferit un infarct. În urmă cu un an, Florin Jr. spunea că tatăl lui l-a abandonat și a scris și o piesă, numită „Tată, de ce” 1

„Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică”, a declarat Florin Busuioc Jr., citat de libertatea.ro.

În urmă cu un an, Florin Busuioc se afla în plin scandal cu fiul său cel mare, Florin Jr. Acesta spunea că tatăl lui l-a abandonat și a scris și o piesă, numită „Tată, de ce”, în care a expus tot ce simțea.

Totodată, actorul a mai declarat în urmă cu ceva timp că faptul că nu a petrecut mai mult timp alături de fiul său este unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale.

Florin Busuioc a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Urgență din Craiova. La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgență și l-au băgat în sala de operații, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. În sala de operații, a fost și Emilia Goanţă, medic electrofiziolog.