(Last Updated On: November 7, 2018)

Foarte mulți români pur și simplu îi urăsc pe cei plecați în străinătate. Îi privesc cu invidie că au reușit, că ei câștigă peste 1,000 de euro lunar comparativ cu 2-300 cât câștigă unii rămași în țară.

Oana Dobre-Dimofte: „În diaspora aia pe care au gazat-o pe 10 august sunt medicii care ar fi putut să îl salveze pe Busu fără emoții. Și pe tine. Și pe copilul tău, în caz de Doamne ferește.

Oana Dobre-Dimofte: „În diaspora aia pe care au gazat-o pe 10 august sunt medicii care ar fi putut să îl salveze pe Busu fără emoții. Și pe tine. Și pe copilul tău, în caz de Doamne ferește.... Vor pleca pentru că nu își vor mai risca viitorul văzând că România, la Centenar...” 1

În diaspora aia căreia i-au închis secțiile de vot în 2014 sunt profesorii care ar fi putut să se poarte mai bine cu copiii voștri.
În diaspora aia despre care plescăiți din buze că e a lui Soros sunt oamenii care trimit miliarde de euro în țara asta în fiecare an. Pe banii lor vă mărește vouă Olguța pensiile și ajutoarele sociale.

În diaspora aia pe care o disprețuiți de la înălțimea ignoranței voastre vor fi oamenii care vor pleca din România, dacă voi veți continua să îi credeți pe ăia care răspândesc minciuni și venin de la microfoanele PSD, ALDE, Antena 3 și RTV.

Vor pleca pentru că nu își vor mai risca viitorul văzând că România, la Centenar, suferă, în majoritatea ei, fie de prostie cronică, fie de durere în posterior. Ai mei și cu mine vom fi printre ei.

Rămâneți cu trompeții pe care îi credeți. Să vă pună ei stent, dacă o să faceți, cândva, un infarct la Craiova sau într-un oraș mai mic.
Distrușilor”