Medicul Vasi Rădulescu: „Poza 1. Roxana, fetița cu piure, vrea să fie medic…” Cum arată acum casa Roxanei. Casa Share: „Am zis că vrem să terminăm până de Crăciun și asta o să facem! Muncim din greu dar nimic nu …”

(Last Updated On: November 9, 2018)

Fetița cu piure dorește să devină medic. O dorință grea de realizat având în vedere situația materială grea a familiei. Familia va primi o casă nouă, gratis. Acum o construiesc cei de la Casa Share.

Medicul Vasi Rădulescu: „Poza 1. Roxana vrea să fie medic. Provine dintr-o familie cu puține resurse, iar casa actuală mai are puțin și cade pe ei. Într-un reportaj tv, a spus că și-ar dori să mănânce niște biscuiți, o friptură și piure, că s-a săturat de fasole.

Poza 2. Caraghiosul din stânga, cu punga de pufuleți în mână, trebuie ignorat. Cel din dreapta s-a încumetat să construiască de la zero case pentru oamenii defavorizați. A reușit să ridice aproape 19. Pe nervii lui, cu multe piedici, cu implicarea prietenilor.

Poza 3. Asociația Casa Share, spatele lui Bogdan Tanasa și casa cu numărul 19.

Printre cele 19 se află și casa nouă a Roxanei, care va fi terminată până de Crăciun. Pentru că acțiune și pentru că implicare.

Să trăiești un milion de ani, Bogdane!”

Casa Share: „Căsuța Roxanei. Am zis că vrem să terminăm până de Crăciun și asta o să facem! Muncim din greu dar nimic nu ne sperie ! Mulțumim Stefan Dodu băieții au tras tare azi.

Ne puteți susține în continuare cu un Sms la 8844 cu mesajul: CASA

Vă mulțumim tuturor!”