(Last Updated On: November 19, 2018)

Cătălin Petrencic, medicul care împrumutat bani de la bancă pentru pacienţii săi, a fost jefuit zilele trecute.

Medicul şi logodnica sa au fost tâlhăriţi, bătuţi şi legaţi cu cătuşe. Având feţele acoperite de cagule, infractorii au intrat peste ei în casă, la miezul nopţii, şi, după ce i-au chinuit, au devastat cabinetul medical şi au fugit cu banii găsiţi şi cu alte bunuri, informează digi24.ro.

Medicul care a împrumutat bani de la bancă pentru pacienți a fost jefuit! Medicul şi logodnica sa au fost tâlhăriţi, bătuţi şi legaţi cu cătuşe 1

Cătălin Petrencic, medic de familie: A fost un atentat grav la viaţa a două persoane. O intrare prin efracţie, prin violenţă, imobilizare, sechestrare, lovire. Iar pentru noi, cei doi, tot timpul a fost senzaţia că ne trăim ultimele clipe. Sunt încă şocat.

Cătălin Petrencic, medic de familie: Am făcut un gest prin care să mă apăr. După ce n-am reuşit şi… n-aş fi reuşit. Am fost imobilizat în cătuşe timp de două ore. Am avut tot timpul sentimentul că oricând se poate întâmpla un final nefericit.

Tâlharii au cerut banii din cabinet şi cei din casă. Apoi au aruncat pulberea câtorva stingătoare de incendiu în cabinet şi în locuinţă. Şi-au fugit.

Cătălin Petrencic, medic de familie: Au reuşit şi jaf şi ştergerea urmelor. De două nopţi nu dorm aici. Şi cred că va fi o perioadă bună până când voi putea dormi în casă. Seara, când se întunecă, retrăiesc în fiecare moment, trecând prin locurile unde s-au întâmplat evenimentele, retrăiesc momentele de atunci.

Când a rămas doar cu logodnica, medicul a anunţat poliţia şi a chemat câţiva prieteni în ajutor.

Atacatorii încă n-au fost prinşi, la trei zile de la incident.

Doctorul şi-a deschis ultimul cabinet medical cu credit bancar în comuna Mănăstirea, din judeţul Călăraşi. Ca să obţină 190 de mii de lei, sora sa a girat cu propria casă.

Cătălin Petrencic este medic de familie pentru aproximativ 2300 de persoane, nu doar din comună Mănăstirea, ci și din satele învecinate. Este aici de 31 de ani şi spune că începutul a fost greu.