(Last Updated On: November 9, 2018)

Simona Halep a rămas fără antrenorul care a făcut-o numărul 1 mondial. Darren Cahill a anunțat vineri seara că a renunțat la colaborarea cu sportiva noastră.

”Îți mulţumesc foarte mult, Darren Cahill, pentru toate munca grea şi sprijin incredibil în ultimii patru ani. Am fost norocoasă să te am şi ce parcurs am avut! Îți doresc ție și familei tale tot binele și sunt convinsă că ne vom revedea curând!”, a fost mesajul de despărțire transmis de liderul mondial, potrivit stiripesurse.ro.

Lovitură! Simona Halep a rămas fără antrenorul Darren Cahill. Motivul despărțirii 1

“Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei.

Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat.

Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români.

Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc”, a scris Cahill.

Antrenorul a menţionat că va continua să lucreze la ESPN pentru Australian Open, Wimbledon şi US Open în 2019

Simona Halep era pregătită de Darern Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.