(Last Updated On: November 20, 2018)

Jurnalistul Grigore Cartianu explică mutările de șah care au lăsat-o pe afară din Guvern pe Olguța Vasilescu. Potrivit Constituției, aceasta mai poate reveni în Guvern doar dacă este votată de Parlament. Odată refuzată de președinte rămâne refuzată.

Jurnalistul  Grigore Cartianu: MAT ÎN PATRU MUTĂRI

Ca să fie sigur că scapă de Volguța din guvern, Iohannis a făcut patru mutări prin care i-a dat șah-mat lui Dragnea:
1. a acceptat revocarea Volguței de la Muncă;
2. a refuzat numirea Volguței la Transporturi;

Jurnalistul Grigore Cartianu: Klaus Iohannis, Mat în 4 mutări. 1. a acceptat revocarea Volguței de la Muncă; 2. a refuzat numirea Volguței la Transporturi;   3. l-a acceptat la ... 1
3. l-a acceptat la Muncă pe unul Budăi, ca să blocheze revenirea Volguței la acest minister;
4. a refuzat revocarea lui Paul Stănescu de la Dezvoltare, ca să-i blocheze Volguței și această variantă.

Lăbărțată peste trei ministere, Volguța a rămas fără niciunul!

Iar Dragnea a mai luat o țeapă: a rămas cu “pucistul” Stănescu în guvern, deși voia să scape de el”.

Rares Bogdan: „Președintele a torpilat Guvernul Dragnea 4, începe BALUL! Pas cu pas. Se pare ca vor urma zile de foc pentru România! Vă aștept diseară la ora 21.00 cu o galerie inteligentă și onestă de jurnalisti, analiști si juristi constitutionalisti pentru a descoperi ce ne așteaptă în cea mai fierbinte lună decembrie din ”89 încoace.

Iohannis a aruncat în aer PSD și se joacă lejer, calm, cu nervii lui Dragnea. Președintele pare ca nu e dispus să înghită o remaniere făcută din rațiuni mercantile și pare ca nu vrea să participe la sacrificarea României.

Atmosfera din PSD este la punctul de fierbere: Olguța a fost aruncată în afara Guvernului. Arsene-ciorapel de la Neamt, tătucul lui Laufer, e pe tavan. Tudose, Firea, Neacșu, Țuțuianu, Stanescu zgâlțâie scaunul lui „Daddy” din temelii.


Avem informații incandescente din culise. Merită, aveți încredere! Nicaieri nu aveti cum sa aflati ceea ce veti afla urmarind “Jocuri de Putere” de la RealitateaTv”.