(Last Updated On: November 27, 2018)

Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, a recționat după ce Șerban Huidu l-a ironizat pe tatăl ei în emisiunea Cronica Cârcotașilor.

Fiica marelui actor a postat un mesaj pe Facebook în care l-a cridicat pe Huidu.

„Domnul Serban Huidu nu a invatat nimic din lectiile primite de la viata, iar emisiunea Cronica Carcotasilor nu stie ce inseamna cu adevarat un pamflet. Nu cunosc notiunea de respect si cultiva grobianismul. Nu afirmi despre un om in varsta , indiferent de pozitia sociala pe care o are, ca este “mos ” si ca “ajunge cu greu” intr-un platou de televiziune.

Nu stiu daca cei care prezinta aceasta “emisiune” s-au remarcat altcumva pe plan profesional in afara de a se hrani ca larvele din carierele altora.” a scris Ioana Dichiseanu, pe Facebook, citat de dcnews.ro.
Ioana Dichiseanu vs Șerban Huidu, replici acide, după jignirea lui Ion Dichiseanu. „Domnul Serban Huidu nu a invatat nimic din lectiile primite de la viata, iar emisiunea Cronica Carcotasilor ...” 1

Au urmat multe comentarii în care Șerban Huidu era criticat, iar acesta le-a răspuns tuturor în stilul său caracteristic.

Ioana Dichiseanu vs Șerban Huidu, replici acide, după jignirea lui Ion Dichiseanu. „Domnul Serban Huidu nu a invatat nimic din lectiile primite de la viata, iar emisiunea Cronica Carcotasilor ...” 2

Şerban Huidu a afirmat că nu înţelege supărarea Ioanei Dichiseanu, pe care o acuză, la rândul lui, de ipocrizie, pentru faptul că este iubita celui care „a prezentat ani de zile emisiunile Cancan“, referindu-se la prezentatorul Adrian Arsene.