(Last Updated On: November 19, 2018)

Traficul aglomerat din marile orașe este stresant. Jurnalistul Cătălin Striblea povestește ce a pățit astăzi într-o zi cu ninsoare în traficul din București.

Cătălin Striblea: „Am facut azi o faza de neam-prost. Am lasat o masina sa treaca de pe banda unu pe doi. In fata era cineva oprit pe avarii. Am franat, am oprit, la fel si masina careia ii dadeam prioritate.

Întâmplări din trafic. Cătălin Striblea: „Ma iertati, doamna!  Am facut azi o faza de neam-prost. Am lasat o masina sa treaca de pe banda unu pe doi. In fata era cineva oprit pe avarii. Am franat, am oprit, la fel si masina careia ii dadeam prioritate.  Doar ca ...” 1

(foto arhiva)

Doar ca nu s-a prins. Si am stat si eu si celalat sofer. Stiti, secundele alea in care nu se misca nimic. Unul pentru ca nu crede ca primeste un cadou, celalalt de teama ca se misca mai greu si se vor lovi.

Si dupa cateva secunde i-am dat niste claxoane din alea naprasnice pana a trecut. Am mers apoi din urma lui si mergea tare incet si mult prea precaut pentru Bucuresti. I-am dat un pic de forja si am depasit exact cat sa vad ca la volan este o doamna tare in varsta, un pic chinuita de situatie.

Ma iertati, doamna! Orasul acesta are darul sa scoata ce e mai rau in noi”.

Primăria Capitalei a pregătit 300 de utilaje de deszăpezire, luni, informează Stirile Pro Tv. Şi totuşi, dimineaţă au apărut blocajele în trafic. De departe însă cel mai rău a fost pentru pietoni. Pe trotuare au domnit bălţile şi nu a lipsit nici zăpada murdară.