(Last Updated On: November 6, 2018)

Elena Udrea a pierdut apelul privind eliberarea și așteaptă acum din închisoare extrădarea în România. Luni seara, Elena Udrea a postat o fotografie pe contul său de Facebook, la o lună de închisoare.

Este vorba despre un mesaj simplu: o fotografie în care Elena Iudrea își sărută fiica. La descriere apare doar emoticonul unei inimioare.

Fotografie cu Elena Udrea împreună cu fiica ei, mesaj postat, la o lună după ce a fost arestată 1

Deși simplă, postarea a devenit imediat virală: a strâns peste 1000 de likeuri în nici o jumătate de oră.

Elena Udrea este în arest preventiv în Costa Rica, pentru 2 luni. Vineri (sâmbătă în România), justiția din Costa Rica a respins cererea de eliberare înaintată de fostul Ministru al Turismului.

„Condiţiile de detenţie sunt mult mai grele decât cele din România. În România, Elena Udrea ar fi putut să îşi crească acasă copilul până la un an. Acolo, într-adevăr, are un loc unde să îşi alăpteze copilul.

Fotografie cu Elena Udrea împreună cu fiica ei, mesaj postat, la o lună după ce a fost arestată 2

A preferat să o aducă pe fetiţă foarte rar la penitenciar fiindcă s-a născut foarte mică şi îi este teamă să nu contacteze alte boli din închisoare”, a declarat Laura Vicol, avocata Alinei Bica, pentru stirileprotv.ro.

Autoritățile din România cer extrădarea Elenei Udrea, dar și a Alinei Bica din Costa Rica. Cele două au fost arestate pe 3 octombrie de către Interpol, iar în prezent justiția din Costa Rica analizează procedurile de extrădare și urmează să dea un verdict.