(Last Updated On: November 7, 2018)

În această iarnă sunteți invitați în Poiana Brașov. Administratorii se pregătesc serios pentru zăpadă, au cumpărat două tunuri performante. Vor fi puse în funcțiune imediat ce vremea se va răci.

Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov.
Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, tunul model TR8 fiind o premiera nationala.

(Foto) Premieră în România. Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce ...” 1 (Foto) Premieră în România. Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce ...” 2 (Foto) Premieră în România. Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce ...” 3

Tunul model TF10 se caracterizeaza prin productie mare de zapada, raza mare de acoperire si in acelasi timp printr-o emisie redusa de zgomot, fiind cel mai puternic tun de zapada si in acelasi timp un model de eficienta.
Raza mare de acțiune și suprafața largă acoperită facilitează distribuirea mai uniformă a zăpezii și ușurează operațiunile de pregătire a pârtiei.

TR8 este un model revolutionar de tun, fiind adus in premiera in Romania. Acesta inglobeaza o serie de inovatii pe care nici un alt tun de zapada nu le prezinta, ridicand standardele de eficienta si de intretinere la un nou nivel.

(Foto) Premieră în România. Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce ...” 4 (Foto) Premieră în România. Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce ...” 5

In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce antreneaza atat turbina, cat si compresorul. Datorita motorului revolutionar, acest model de tun atinge un nivel de eficienta nemaiintalnit pana astazi. Ca si fratele sau mai mare (TF10) tunul impresioneaza prin nivelul redus de zgomot.

Datorita dimensiunilor reduse si greutatii usoare, tunul este mult mai stabil si usor de manipulat.
Si nu in ultimul rand – asa dupa cum se poate observa – designul tunului este revolutionar.

(Foto) Premieră în România. Dorin Drăgoi: „Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce ...” 6

TechnoAlpin, partenerul nostru pentru instalatia de inzapezit, ne-a pus la dispozitie aceste doua tunuri cu titlu gratuit pentru sezonul de iarna ce bate la usa”.