(Last Updated On: November 21, 2018)

Nouă maşini aflate într-o parcare din Zona Industrială a municipiului Iaşi au fost avariate ieri seară de șoferul unui TIR.

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a lovit nouă maşini aflate în parcare, unul dintre autoturisme fiind avariat în proporţie de peste 70 la sută, informează digi24.ro.

(Foto) Cel mai „tare” șofer din România? A intrat cu TIR-ul în 9 mașini parcate pe un bulevard 1 (Foto) Cel mai „tare” șofer din România? A intrat cu TIR-ul în 9 mașini parcate pe un bulevard 2

(foto bzi.ro via digi24.ro)

Polițiștii au constatat că şoferul avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Şoferul a spus că TIR-ul a derapat, în condiţiile în care şoseaua era acoperită cu zăpadă.

“Politistii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a precizat Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, pentru bzi.ro.

(Foto) Cel mai „tare” șofer din România? A intrat cu TIR-ul în 9 mașini parcate pe un bulevard 3 (Foto) Cel mai „tare” șofer din România? A intrat cu TIR-ul în 9 mașini parcate pe un bulevard 4

“Un asemenea om nu are ce cauta la volan. Sa te urci beat la volanul unui TIR, eu cred ca este crima curata! El ce poate pati in cabina? Nu are ce pati! Restul pot muri din cauza unui individ ca asta. La puscarie ar trebui sa ajunga! A rupt in doua atatea masini si scapa basma curata”, a spus unul dintre martori.