(Last Updated On: November 20, 2018)

Artmark Historical Estate a scos la licitație o casă inteligentă de lângă Pădurea Băneasa. Prețul de pronire este 1,7 milioane de euro.

Casa este descrisă astfel: „Vila din zona Băneasa – Jandarmeriei dozează perfect cele trei ingrediente într-un mix rafinat, al cărui rezultat este un spaţiu de locuit şi de relaxare în care (aproape) totul se controlează prin atingerea a ecranului telefonului sau prin intermediul senzorilor, de la uşa de garaj până la lumini, temperatura ambientală şi a apei din piscina interioară”, potrivit stirileprotv.ro.

(Foto) Casă inteligentă din România, scoasă la licitaţie. De ce costă 1,7 milioane de euro 1

„Soluţiile de control al parametrilor implementate în casă, cât şi managementul integrat al acestora realizat prin sistemul KNX – standard de referinţă în domeniu, reprezintă o realizare inginerească de excepţie, care are ca rezultat nu numai confortul, ci şi reducerea importantă a costurilor energetice ale casei, rezultatul fiind o casă prietenoasă cu mediul.

(Foto) Casă inteligentă din România, scoasă la licitaţie. De ce costă 1,7 milioane de euro 2 (Foto) Casă inteligentă din România, scoasă la licitaţie. De ce costă 1,7 milioane de euro 3

Viitorul proprietar se va bucura şi de arhitectura cubistă, designul interior şi exterior realizate profesionist, materialele, amenajările şi mobilierul de înaltă calitate, tehnologia de top, se completează armonios cu natura, pădurea Băneasa fiind în imediata apropiere”, se mai arată în descriere.