(Last Updated On: November 27, 2018)

Echipele de seniori și juniori ale României au câștigat trei medalii de argint și patru medalii de bronz la Turneul Internaţional de Informatică Shumen din Bulgaria (ediția a X-a)

Medaliile de argint au fost cucerite de Maria-Alexa Tudose (Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești), Theodor – Pierre Moroianu (Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București) și Flaviu-Cristian Verde (Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București).

Felicitări! Trei medalii de argint și patru medalii de bronz: palmaresul echipelor de seniori și juniori ale României la Turneul Internaţional de Informatică Shumen din Bulgaria 1

Cei patru laureați cu bronz sunt Tiberiu Ioan Mușat, Matei Tinca și Luca Mihnea Metehău, toți elevi ai Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, și Eduard Valentin Dumitrescul (clasa a VIII-a/Colegiul Naţional „Ștefan cel Mare” din Suceava).

Olimpicii români au fost însoțiți și pregătiți de profesorii Gheorghe-Eugen Nodea (Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu) și Dan Octavian Dumitrașcu (Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung), respectiv de Radu Muntean, student al Universității din București. Felicitări tuturor!