(Last Updated On: November 20, 2018)

Fata ruptă în bătaie în scara unui bloc din Alba Iulia rămâne în spital. Pușcăriașul recent eleiberat condiționat și-ar fi recunoscut fapta.
Tânăra va rămâne internată în secția de neurologie, potrivit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba. Aceasta acuză dureri de cap deși a început să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă.

„O pacientă în vârstă de 20 de ani s-a prezentat, în 17 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu își amintea.

Fata desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc rămâne în spital. Ce spun medicii. „Începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză...” 1

În Unitatea de Primiri Urgențe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni posttraumatice intracerebrale (intracraniene), fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere și conduită terapeutică în secția de neurologie.

În momentul de față pacienta este stabila, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză cefalee (dureri de cap).

Va fi ținută sub observație, pe secția de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă” a transmis Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, potrivit alba24.ro.

O tânără de 20 de ani a fost lovită crunt şi apoi tâlhărită de un recidivist. Fata a fost pusă la pământ dintr-o lovitură şi a ajuns la spital. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. După atac, fata şi-a revenit şi a plecat acasă pe piciorele ei, însă cu pierderi de memorie, potrivit Observator Tv.. Nu îşi aminteşte nimic din ce i s-a întâmplat.

A observat doar că îi lipsesc lucrurile şi a depus atunci o sesizare la Poliţie. Ulterior, acuzând stări de rău, familia a dus-o la spital, unde e şi acum internată.

“Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânâră care acuza pierderi de memorie. În urma examinării medicale ale acesteia medicii nu au stabilit faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni cu violenţă, dar pentru că a reclamat că nu îşi găseşte telefonul mobil a fost întocmit un dosar penal”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Săltat de poliţişti şi dus la secţie, suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Are 33 de ani şi nu e la prima abatere.

Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol.
Vezi aici Video cu arestarea suspectului:

Astăzi, va fi dus la Parchet şi ulterior la instanţă cu propunere de arestare preventivă.