Fată bătută cu bestialitate și jefuită în scara unui bloc! Suspectul a fost anterior condamnat pentru tâlhărie şi viol, iar anul acesta a fost eliberat condiţionat

(Last Updated On: November 20, 2018)

O fată a fost bătută cu bestialitate și jefuită în scara unui bloc. Era în vizită la o prietenă. Tâlharul a fost anterior condamnat pentru tâlhărie şi viol iar anul acesta a fost eliberat mai repede grație legii impuse de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Un jaf năucitor a avut loc la Alba Iulia, în scara unui bloc. O tânără este lovită devastator de un bărbat, care apoi o deposedează de toate bunurile şi fuge. Pe înregistrare se poate vedea cum agresorul în ţine fetei o mână pe ochi, pentru a nu putea fi recunoscut, informează Observator Tv.

Fată bătută cu bestialitate și jefuită în scara unui bloc! Suspectul a fost anterior condamnat pentru tâlhărie şi viol, iar anul acesta a fost eliberat condiţionat 1

Poliţia a confirmat incidentul şi spune că, într-adevăr, agresiunea a avut loc la Alba Iulia, însă fata nu a depus plângere, pentru că pur şi simplu nu a înţeles ce s-a întâmplat.

Poliția a confirmat că jaful a avut loc într-un bloc din Alba-Iulia, pe 17 noiembrie. Victima este o tânără de 20 de ani care, după ce a fost lovită, a rămas inconștientă pe podea. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că fata, care venise pentru a-și vizita o prietenă, nu a fost găsită de nimeni și a plecat singură acasă.

Acolo, tânăra a luat legătura cu mama ei, căreia i-a povestit că nu își mai aduce aminte ce i s-a întâmplat, dar că a rămas fără telefon și portofel. Ulterior, ea a mers la spital, iar medicii au anunțat poliția că au o posibilă victimă a unei agresiuni.

La poliție, victima a declarat numai furtul telefonului și portofelului. Luni, polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au început cercetările.

În scurt timp, principalul suspect a fost identificat și reținut, fiind acum la audieri. Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost anterior condamnat pentru tâlhărie şi viol, iar anul acesta a fost eliberat condiţionat.