(Last Updated On: November 21, 2018)

Se pare că România este dreaptă doar cu infractorii. Sunt votați, numiți în funcții publice. Sunt eliberați mai repede chiar dacă violează, fură, tâlhăresc. 100 de ani de la Marea Unire și România este un rai al infractorilur. Crezi că cei care au făcut Marea Unire au visat la o astfel de țară?

O tânără din Alba Iulia a fost lovită și jefuită de un pușcăriaș eliberat mai devreme grație unei legi date de PSD.
Scandalos este că individul care putea să o omoare fusese eliberat din închisoare recent în baza legii recursului compensatoriu. Iar trecutul său arată că nu avea ce să caute în libertate, potrivit Stirile Pro Tv.

„Dreptate” în România. Agresorul fetei din scara blocului eliberat după ce a primit în total 11 ani de închisoare pentru tentativa de viol, furt calificat şi conducere fără permis. Ce făcut tâlharul în Grecia și România 1

Proaspăt eliberat din închisoare, în 2012 s-a ales cu alte două condamnări, una în Grecia, alta în România şi a primit în total 11 ani de detenţie pentru tentativa de viol, furt calificat şi conducere fără permis.

În primul atac a încercat să violeze o taximetristă din Cugir, dar nu a reuşit şi, în cele din urmă, a fugit cu maşina femeii. Înainte însă a târât-o pe lângă maşină şi a bătut-o crunt. Pe drum a vrut să violeze o alta pe care a încercat să o ia cu el în vehicul. Pentru că aceasta a opus rezistenţă, a lovit-o cu pumnii în faţă. De teamă consecinţelor, a fugit în aceeaşi noapte în Grecia.

Acolo, Nicolae Tiberiu Drăgoi a tâlhărit o a treia femeie. I-a furat banii, cardurile din geantă şi două telefoane mobile. A fost în cele din urmă prins, iar după un an a fost predat autorităţilor din România.

Psihologii spun că astfel de comportamente se schimbă greu. În plus, în penitenciarele din România nu avem suficienţi profesionişti pregătiţi pentru asta. Iniţial, după toate faptele comise, Drăgoi ar fi trebuit să stea după gratii până în 2021. Însă de două luni era liber în baza legii privind recursul compensatoriu.