(Last Updated On: November 20, 2018)

Crina Eşanu este o tânără din Bacău, care de aproape doi ani îmbracă uniforma de polițist în București.

În urmă cu câteva zile o femeie i-a mulțumit polițistei de la Rutieră, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, pentru că reușise să-i prindă în timp record pe hoţii care îi furaseră telefonul.

Blonda de la „Rutieră”! Poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat. „Eram în intersecţie, la dirijare, când s-a petrecut totul. Când fata a venit la mine ...” 1

Crina a povestit pentru libertatea.ro întâmplarea de acum o lună.

„Am făcut ceea ce am simţit atunci. Cred că oricare dintre colegii mei ar fi procedat la fel. Eram în intersecţie, la dirijare, când s-a petrecut totul. Când fata a venit la mine, n-am stat pe gânduri. Mi-a dat ceva amănunte şi am plecat după hoţ.

Şi, după câteva minute, chiar l-am zărit pe trotuar. Am sărit cu colegul meu şi l-am încătuşat. Nu cred că se aştepta, pentru că aruncase deja telefonul când ne-a văzut”.

Blonda de la „Rutieră”! Poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat. „Eram în intersecţie, la dirijare, când s-a petrecut totul. Când fata a venit la mine ...” 2 Blonda de la „Rutieră”! Poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat. „Eram în intersecţie, la dirijare, când s-a petrecut totul. Când fata a venit la mine ...” 3

„După ce am terminat, am lucrat un an într-un birou de avocatură. Dar simţeam că nu e locul meu, că nu sunt făcută să apăr infractori, ci mai degrabă să-i pedepsesc”,spune Crina.

Într-o seară, pe când stătea la o cafea, a dat peste un anunţ al Poliţiei Capitalei care făcea angajări din sursă externă. „Am dat examen, l-am luat şi, din primăvara lui 2017, sunt agent”, mai povesteşte poliţista.

Crina spune că, atunci când e la datorie, în trafic, are parte de reacţii diverse din partea bărbaţilor de la volan. Unii îi mulţumesc, alţii o trimit la „cratiţă” sau aruncă înjurături şi expresii „ca la uşa cortului”.