(Last Updated On: November 15, 2018)

Vineri, 16 noiembrie, eMag începe o nouă ediție Black Friday. Reprezentanții companiei au anunțat joi câteva surprize.

Printre produsele aflate la ofertă de Black Friday 2018 la eMag se numără telefonul Samsung Galaxy S8, 65GB, la 1.500 de lei şi un televizor LED Star-Light, diagonala de 80 cm, la 400 de lei, informează Digi 24.

Black Friday. eMag a anunțat primele prețuri la produsele reduse de vineri, telefonul Samsung Galaxy S8, frigider Arctic, televizor LED diagonala 80 la doar 400 de lei 1

Printre produse se numără o combină frigorifică Arctic, capacitate totală 291 litri, la 600 de lei, pachet scutece Pampers la 100 de lei şi oală sub presiune Tefal, capacitate 8 litri, la 150 de lei, potrivit companiei.

Cei interesaţi vor putea achiziţiona de Black Friday 2018 şi o maşină de găurit şi înşurubat cu acumulator Bosch la 200 de lei sau ceas pentru bărbaţi Fossil la 190 de lei.

Oferta de Black Friday de la eMag cuprinde şi o gamă variată de produse speciale, precum: monede de aur de 22K şi lingouri de aur de 24K, 19.000 de nopţi de cazare, maşini şi motociclete, bilete la evenimente sportive şi concerte sau abonamente la servicii medicale.

”Prin intermediul cardului de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank clienţii beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite şi cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile şi instituţiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă”, se arată în comunicatul remis de eMag înainte de a da startul reducerilor de Black Friday 2018.

eMAG #eMAG #BlackFriday vine #mâine cu cele mai multe reduceri din an 🤩! Pregătește-ți lista de favorite, verifică-ți datele din cont, instalează aplicația și simte cum crește adrenalina în așteptarea celor peste 3 milioane de produse la prețuri pe care nu vrei să le ratezi: