(Last Updated On: November 6, 2018)

Actorul de origine română, Sebastian Stan, care îl joacă pe Bucky Barnes/Winter Soldier în Universul Marvel, va avea propria serie (6-8 episoade).

Șefii studiourilor Marvel au în gând să-i aducă în prim-plan și pe eroii din „eșalonul doi” ai Universului Marvel, care nu au încă propriile filme. Astfel că, anul viitor Winter Soldier (Sebastian Stan) și Falcon (Anthony Mackie) vor avea propria serie produsă de Marvel, informează protv.ro.

Actorul român Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil. Va face pereche cu un alt personaj din Universul Marvel 1

Seria în care vor apărea cei doi va avea între șase și opt episoade, va fi produsă de Marvel Studios și Kevin Feige și va fi distribuită prin Disney Streaming Service. Conform primelor date, serialul va avea parte de un buget considerabil.

Actorul român, originar din Constanța, a ajuns să joace cu nume mari de la Hollywood (Matt Damon, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Downey jr). Succesul său a venit în urma muncii asidue depuse și după multă răbdare. Însă, Sebstian Stan mai are un secret, mama lui.

Actorul român Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil. Va face pereche cu un alt personaj din Universul Marvel 2

„Mama, tot timpul mi-a spus: neapărat, să te rogi la Dumnezeu, trebuie să fii mulțumit cu ce ai, cu ce avem, pentru că nu știi de unde o să-ți vină și ce o să-ți vină”, a spus actorul.