(Last Updated On: November 7, 2018)

Veste tristă pentru fanii Pro Tv. Actorul Florin Busuioc a făcut infarct marți seară, pe scenă, în timpul unui spectacol la Craiova. A fost dus de urgență la Spitalul Județean.

“Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, informează stiripesurse.ro.

Actorul Florin Busuioc  de la Pro Tv a făcut Infarct!  NU poate fi operat de seful secției de cardiologie, și-a ÎNCHIS telefonul și nu poate fi găsit 1

Citeste si

Update. Florin Busuioc a fost operat de urgență! Care este starea lui de sănătate și cine sunt cei doi tineri medici care i-au salvat viața

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă, care, la ora transmiterii știrii, urmează să intre în sala de operație pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la București.

Potrivit unor surse, actorul are nevoie de un stent, starea sa fiind destul de gravă.

“Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu.

Florin Busuioc are 56 de ani.