(Last Updated On: November 20, 2018)

O tânără a fost bătută cu bestialitate de un tâlhar în scara blocului. Individul este recidivist şi a fost eliberat mai repede din închisoare în urmă cu circa 2 luni. De la începutul anului 7,665 de deținuți au fost eliberați mai repede.

 

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul.

Lucian Mindruta: „A fost prins recidivistul care a lovit o tanara la intrarea in lift. A fost eliberat acum doua luni. Femeia are pierderi de memorie. Cum o sa aiba si poporul roman peste doi ani, cand va vota din nou pesedeul”.

7.665 de pușcăriași eliberați mai repede în 2018. Lucian Mindruta: „A fost prins recidivistul care a lovit o tanara la intrarea in lift. A fost eliberat acum doua luni. Femeia are pierderi de memorie. Cum o sa aiba si poporul roman peste doi ani, cand 1

”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă” , informează Poliția.

Bărbatul este recidivist şi a fost eliberat din încchisoare în urmă cu circa 2 luni. Femeia a fost lovită de un necunoscut în timp ce aştepta liftul. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa apoi bărbatul s-a aplecat asupra ei, probabil pentru a o jefui. Totul s-a petrecut în câteva secunde. Bărbatul i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut. Se pare că atacul a avut loc în blocul M3 din cartierul Cetate. Atacul a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00.

În jur de 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi de la începutul anului până la sfârşitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza recursului compensatoriu, relatează Agerpres, citând datele Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

În schimb, peste 8.800 de persoane au ajuns în detenţie.

″În perioada 1.01.2018-31.10.2018, în unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost depuse un număr de 8.822 de persoane. În aceeaşi perioadă, din unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost puse în libertate 11.033 de persoane, 9.039 dintre acestea beneficiind de prevederile Legii 169/2017: 1.374 ca urmare a expirării duratei pedepsei în termen, 7.665 prin admiterea de către instanţele de judecată competente a liberării condiţionate”, a precizat ANP pentru Stirile Pro Tv.

Totodată, ANP a menţionat că deficitul de locuri de cazare era marţi, 13 noiembrie, de peste 3.100.