(Last Updated On: October 10, 2018)

Cățelușa care l-a încălzit toată noaptea pe copilul din Rast, dispărut de acasă în vineri, este iubită acum de toată lumea, iar zeci de oameni și-au arătat intenția de a o adopta.

Familia copilului nu vrea să se desparte însă de ea.

Zeci de români vor să adopte cățelușa care a salvat copilul de 6 ani dispărut. Cățelușa a stat tot timpul lângă copilaș și l-a încălzit 1

„Breaking news ! #eroinacucodita de la Rast, cea care a avut grijă de un copil de 6 ani rătăcit de acasă, primeşte astăzi o medalie simbolică. Da! Janina Bianca Dumitrascu (o alta olteancă inimoasă) a mers la Rast şi a luat căţeluşa pentru a fi sterilizată şi vaccinată.

Ea se va întoarce să aiba grijă în continuare de copilaş, de care nu ne dorim să o despărţim ! Suntem extrem de onoraţi pentru că putem să facem asta pentru ea ! Vrem să împărtăşim această bucurie cu toţi membrii grupului!

Da, se poate în România !!!!”, au postat voluntarii unei asociaţii de protecţia a animalelor din Craiova, citați de cancan.ro.

Forțe impresionante l-au căutat pe Manuel în comuna Rast din județul Dolj, dar și în zonele din apropiere. Din fericire, eforturile salvatorilor au fost încununate de succes, iar băiatul de șase ani a fost găsit în viață.

Jandarmii care l-au descoperit au fost șocați când l-au văzut cum era. După ce au stat de vorbă cu el, aceștia au aflat că o cățelușă albă a stat tot timpul cu el; patrupedul nu s-a dezlipit o clipă de lângă acesta