(Last Updated On: October 22, 2018)

Premierul României are o imagine proastă și în străinătate, nu doar în țară. Imaginea ei de „serrvitoare” perfectă a fost taxată de jurnaliștii francezi de la canalul ARTE. Producătorii emisiunii o prezintă pe Viorica Dancilă ale cărei apariții și acțiuni sunt dictate din spate de Liviu Dragnea, condamnat în 2015 pentru fraudă.

Totodată, francezii de la ARTE pun accentul pe idea că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se folosește de orice mijloace pentru a scăpa de urmărirea penală. Unul dintre acestea este chiar proiectul susținut de Vioricăi Dăncilă pentru interzicerea supravegherii video și a ascultării telefoanelor.

(Video) Viorica Dăncilă ironizată de un canal de televiziune francez. “Sunt nemulțumită că țara mea se află sub supraveghere și că sunt tratată ca o hoață. Eu sunt un om onest. Dacă aș fi o mincinoasă aș avea o mustață” 1

“Sunt nemulțumită că țara mea se află sub supraveghere și că sunt tratată ca o hoață. Eu sunt un om onest. Dacă aș fi o mincinoasă aș avea o mustață”

Nu în ultimul rând, se amintește faptul că micile manevre făcute de Viorica și de PSD au fost criticate de numeroși magistrați și manifestanți și de un department de stat American.

Vezi aici Video:

În final, moderatorul o compară pe Viorica Dăncilă cu o colombină- personaj feminine din comedia bufa italiană, care purta, ca și arlechinul, costum pestriț