(Last Updated On: October 23, 2018)

Blestemul meșterului Manole lovește din nou în România. O porțiune din Dealul Liliecilor de pe Lotul 4 Lugoj – Deva al autostrăzii A 1, aflat în construcție, s-a surpat. În acest timp, China a finalizat un pod de 55 de km, care leagă Hong Kong de Macao.

Csibi Magor: „China tocmai a terminat un pod de 55 de km, care leaga Hong Kong de Macao si de China.

(Video) România blestemată? China tocmai a terminat un pod de 55 de km, care leaga Hong Kong de Macao. La noi, o porțiune din Dealul Liliecilor de pe Lotul 4 Lugoj – Deva al autostrăzii A 1, aflat în construcție, s-a surpat 1

Noi nu putem avea inca pretentii sa vedem guvernele noastre sa reuseasca construirea de poduri nici macar peste Dunare, dar cum ar fi sa cumulam macar 55 de km de autostrada in 4 ani de guvernare?
Sau continuam sa ne bucuram daca ministrii ajung sa reuseasca sa pronunte cuvantul autostrada din 3 incercari?”

Vezi aici Video:

În România, O porțiune din Dealul Liliecilor de pe Lotul 4 Lugoj – Deva al autostrăzii A 1, aflat în construcție, s-a surpat, potrivit imaginilor difuzate de Ziarul Unirea.

Reamintim că o situație similară s-a înregistrat pe lotul 3 al autpstrăzii Orăștie – Sibiu.

Tronsonul Lugoj – Deva a mai avut probleme în trecut din cauza unei peșteri care adăpostea lilieci protejați. După trei ani de tergiversări, specialiștii în mediu au aprobat mutarea liliecilor din peștera Tunel din localitatea hunedoreană Șoimuș în peștera Românești din județul Timiș, informează G4Media.

Vezia aici video:

Ziarul Unirea scrie că alunecarea de teren este evidentă când sunt comparate trei filmări făcute în 12, 16, respectiv 20 octombrie. Dacă urmărim filmarea din 12 octombrie, după minutul 6, iar apoi pe cea din 16 octombrie, după minutul 7, observăm că în acest interval de zile s-a produs o ușoară deplasare a terenului.