(Last Updated On: October 13, 2018)

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a postat un videoclip în care a făcut turul camerei și al căminului în care locuiește în Anglia.
Alexia s-a mutat acolo în urmă cu o lună, după ce a fost admisă la University of the Creative Arts.

„Pentru că mulţi m-aţi rugat să fac un tur al camerei, o să facem un tur al căminului“, spune ea, iar apoi începe să prezinte încăperile.

(Video) În ce condiţii locuieşte fiica Andreei Esca într-un cămin studențesc din Marea Britanie. Nu se compară cu România 1

În camera de cămin are o mini-bucătărie şi baie proprie, un dressing, un birou, un cântar, o tăbliţă cu programul pentru o săptămână. Camera este decorată cu fotografii cu părinţii ei, dar şi cu iubitul, cântăreţul Mario Fresh. „Cel mai frumos lucru este priveliştea mea minunată“, spune ea, potrivit adevarul.ro.

Pe lângă amfiteatru, există un sky bar, o sală de karaoke pentru care trebuie rezervare, o sală de sport – locul preferat al Alexiei -, o cameră de studiu, un bar cu mese de biliard şi o sală de cinema pe care fiica Andreei Esca o consideră „o altă chestie foarte tare în cămin“.

”Da, mi-e greu fără ea. Dar acum vorbim mult mai mult decât vorbeam înainte. (…) Ea este un copil care a stat acasă, care a fost foarte răsfățată. Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătrați, cu tot cu bucătărie și acum trebuie să-și facă curat singură.”

(Video) În ce condiţii locuieşte fiica Andreei Esca într-un cămin studențesc din Marea Britanie. Nu se compară cu România 1

”Când ne-am dus, am stat o săptămână împreună, pe urmă ne-am întors împreună în weekend și apoi a plecat înapoi duminică. Eu am plecat înainte și l-am lăsat pe Mario să ducă partea grea.

Să știi că n-am plâns, chiar n-am plâns. Acum nici nu mai apuci să-ți facă dor de cineva cu Facetime-ul ăsta. E așa entuziasmată și când am văzut cât de frumos e acolo, sunt încrezătoare. (…) Și-a făcut o gașcă acolo din toate țările… Abia aștept să-i aducă, chiar mi-ar plăcea să fie străini care să descopere România.”, a spus Andreea Esca, citată de cancan.ro.

Verzi aici Video:

Revenim cu detalii!