(Last Updated On: October 15, 2018)

Casa Share a început luni construcția unei case pentru fetița cu pireul, care impresionat o țară întreagă. Excavatorul este deja în curtea familiei, la treabă.

Vezi aici Video:

Casa Share: „Asta înseamnă pentru mine o Sărbătoare: să NU lași un copil flămând ! Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!

(Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 1 (Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 2 (Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 3 (Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 4 (Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 5 (Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 6

Luni săpăm fundația la Casa Share 19. Ne puteți susține cu un Sms la 8844 cu mesajul CASA”.

Mihai State:  Ajutam si noi cu o zi de munca. mi as dori sa pot face mai mult decât atât, dar nu mi permite timpul..sunați la 0751096443 Calitativ SRL-Constructii, finisaje, renovari când ajungeți la zidarie, spre exemplu..si va fi acolo toata echipa! Sa va dea Dumnezeu sănătate si putere sa faceți minuni în continuare! !!

Casa Share: „Buna ziua. Vă atașăm aici toate detaliile, va multumim tare mult!”

(Video) Casa Share: „Fapte nu vorbe!  Începem Casa Share 18 pentru Roxana, fetița cu pireul” 7

Felicia Zilahi Pe chipul fetiței am văzut așa de mare suferință și durere mă gândeam cine ar putea ajuta ?Felicitări ar trebui sa fim mai mulți așa. Dumnezeu sa va binecuvânteze.