(Last Updated On: October 21, 2018)

Tragedie imensă duminică dimineață. 3 tineri au murit în chinuri groznice, arși de vii după ce autoturismul în care erau s-a lovit frobntal de un TIR. Teribilul accident a avut loc pe D1 pe raza localității Gheghie, județul Bihor.

Unul dintre tineri Milan, 24 de ani, venise cu o zi în urmă din Austria, unde muncea ca şofer, şi urma ca săptămâna viitoare să meargă la cununia verişoarei lui. Îşi cumpărase de curând un BMW şi sâmbătă seara a ieşit cu doi prieteni, Dani, 20 de ani, şi Andrei, 21 de ani, la un restaurant. Milan l-a lăsat pe cel mai mic dintre ei să conducă, informează Observator Tv.

(Video) Accident groaznic! 3 tineri din România au ars de vii pe DN1. Tată: „Atrag atenţia tuturor tinerilor! Uitaţi! De când a luat carnetul i-am spus: ai grijă cum mergi! Uşor apeşi acceleraţia, greu ...” 1

Într-o curbă, pe o şosea umedă, afară fiind ploaie, BMW-ul a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar. Cele două maşini au luat foc instantaneu, şoferul TIR-ului reuşind să se salveze, fără să fie rănit.

Cei trei tineri, susţine tatăl proprietarului maşinii, ar fi murit la impact, nu în incendiul ce a urmat accidentului. Ajuns la locul tragediei alături de soţia sa, mama lui Milan, el a transmis un mesaj disperat către toţi şoferii.

(Video) Accident groaznic! 3 tineri din România au ars de vii pe DN1. Tată: „Atrag atenţia tuturor tinerilor! Uitaţi! De când a luat carnetul i-am spus: ai grijă cum mergi! Uşor apeşi acceleraţia, greu ...” 2

“Atrag atenţia tuturor tinerilor! Uitaţi! De când a luat carnetul i-am spus: ai grijă cum mergi! Uşor apeşi acceleraţia, greu struneşti maşina! Uitaţi unde a a ajuns!”, a spus bărbatul. El a mai declarat că auzise că fiul lui conducea cu viteză: “Cu mine când p mers, nu. Dar am auzit de la alţii că BMW-ul şi figuri… E prima lui maşină, a lui. A lucrat dincolo, ieri o venit de afară.”

Milan era al doilea copil al unei familii cu cinci copii, el având încă trei fraţi, toţi mai mici, şi o soră mai mare. Mama lui a venit şi ea la locul accidentului şi era răpusă de durere: “Să fie atenţi, să nu meargă tare. Am văzut numai caroseria, că nu mă lasă să văd.”

Dărâmat de durere, tatăl băiatului, al cărui nume, Milan, îl purta, a mai spus, printre lacrimi: “Am fost acolo, i-am călcat cămaşa înainte să plece, l-am văzut. Sunt conştient cum e, că am văzut maşina cum e. Nu avea şanse să scape, nici dacă nu ardea maşina.”

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, şoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani din comuna bihoreană Vadu Crişului, conducea pe direcţia Cluj-Oradea, când, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

(Video) Accident groaznic! 3 tineri din România au ars de vii pe DN1. Tată: „Atrag atenţia tuturor tinerilor! Uitaţi! De când a luat carnetul i-am spus: ai grijă cum mergi! Uşor apeşi acceleraţia, greu ...” 3

“Astfel, pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotractor cu remorcă, condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din comuna Mădulari, judeţul Vâlcea”, a declarat Lascău, duminică, pentru BIHOREANUL.

Vezi aici Video postat de Costel Demian pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!