(Last Updated On: October 11, 2018)

Un şofer român de TIR este în război cu șeful său olandez care nu ar vrea să-l plătească.
Şoferul român nu şi-a mai primit salariul de 5 săptămâni, iar patronul olandez îl minte că îi va vira banii.

Şoferul conduce un camion înmatriculat în Olanda, dar firma care l-a plătit e din Bulgaria, după cum povesteşte. El face însă curse doar în Europa de vest, informează Observator TV.

Un şofer român de TIR neplătit şi jignit de patronul olandez şi-a făcut singur dreptate. „Cât va fi nevoie..!!!REZIST...!!!!” 1

“M-am angajat in urmă cu 9 luni la acest j.g de om,Olandez, HENK FABER deci mai sunt țepari și Olandezi, 4 luni contract Olanda, 5 luni Contract pe Bulgaria..Suntem in luna octombrie îndată de 10, în 5 săptămânii am muncit și am mâncat din banii mei acum se dă lovit să îmi plătească și să plec de la firmă..

Am hotărât, dacă tot nu are nici o intenție rămân pe cabină în parcare privată ..Cât va fi nevoie..!!!REZIST…!!!!”, e mesajul postat de român pe mai multe pagini de socializare ale şoferilor.

El a postat de asemenea şi capturi ale discuţiilor pe messenger cu patronul, care-l jigneşte şi îl face ţigan. Situaţie în care românul a sechestrat pur şi simplu capul tractor într-o parcare din Olanda şi refuză să mai plece de acolo, până când nu îi vor fi plătite toate drepturile salariale, o sumă puţin mai mare de 2.500 de euro.