(Last Updated On: October 15, 2018)

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat un exercițiu de amploare având ca temă un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter. AS fost declarat un succes, chiar dacă în simulare au murit 3,000 de români.

Madalin Hodor: „Hai ca e bine. Scenariul ultraoptimist al lui Raed Arafat capata accente grotesti. 390 de cladiri distruse total si 3000 de morti. Si continua sa sustina ca exercitiul este un succes.

Tu ești pregătit? Madalin Hodor: „Hai ca e bine. Scenariul ultraoptimist al lui Raed Arafat capata accente grotesti. 390 de cladiri distruse total si 3000 de morti. Si continua sa sustina ca exercitiul este un succes.  Tot el spune ca raman in picioare si functionale partial doar ...” 1

Tot el spune ca raman in picioare si functionale partial doar doua spitale din Bucuresti. Adica alea unde duceau ei ranitii in primele ore din prima zi de simulare, de fapt erau facute pilaf si in a doua nu mai exista. Wtf?

Bine ca ne simtem bine. Avem clovni, e distractie. Presa pune botul big time si nu verifica nimic din ce spun astia.

Retineti. In scenariul facut de astia aproape 400 de cladiri se duc jos, iar Primaria care a cheltuit 60 de milioane pe ochelari, excursii si balciuri anunta ca se apuca de reparatii la 41. Cum doar vreun tampit poate crede ca la 7,5 in Bucuresti ramane ceva in picioare in Centrul Vechi, unde zidurile sunt sprijinite cu pari, sau din blocurile umplute de Ceausescu cu tencuiala antiseismica, faceti voi calculul.

Totul arata exact ca in poza”.