(Last Updated On: October 22, 2018)

Ministerul Sănătății va deschide o anchetă la spitalul din Dolj, în urma morții lui Ilie Balaci. Decizia vine după ce familia lui Ilie Balaci a arătat că există suspiciuni în jurul morții acestuia și au cerut o autopsie.

Potrivit ziaruldecraiova.ro, Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii, informează stiripesurse.ro.

Surse. Control după moartea lui Ilie Balaci. Ministerul Sănătății face verificări la spital 1

Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist.

Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic.

Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinat pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort.

 

Lorena Balaci: „Dumnezeu aşa a vrut, să-l ia repede. Aseară era bine, aşa a vrut Dumnezeu să ni-l ia repede şi tânăr. E un şoc. Toată viaţa mea am vrut să-i ţin numele viu şi să fie mândru de noi. Şi de mine şi de sora mea.

Nu ştiu ce să vă spun. Cred că i-a cedat inima. Aseară am vorbit ultima dată cu el, să-i spun că cel mic urma să joace la echipa naţională de sub 17 ani. Azi i-am spus (copilului) că “Nonu” este un înger şi va veghea tot timpul asupra lui.

Noi am trăit vara asta, am fost foarte bucuroşi. Cel mic fusese convocat la naţională, el reluase la facultate, la teatru. Eram foarte bucuroşi. N-am avut niciun moment de tristeţe în familie, nimic nu prevestea această tragedie. Nu avea probleme de sănătate. Eu cred în Dumnezeu şi cred că Dumnezeu l-a vrut acolo sus.”