(Last Updated On: October 12, 2018)

Reprezentantii Romaniei care au luat startul in intrecerile de gimnastica artistica din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires s-au calificat in trei finale.

Ana Maria Puiu va evolua in ultimul act de la individual compus, unde s-a calificat cu al 13-lea rezultat si la barna, unde in preliminarii a obtinut al saselea punctaj.

Succes! Reprezentanții Romaniei la gimnastică artistică  s-au calificat în trei finale la Jocurile Olimpice de Tineret 1

In finala de la individual compus, programata a avea loc maine, in Ziua 6 competitionala a JOT Buenos Aires 2018, de la ora 23:04 (ora Romaniei), Ana Maria Puiu va evolua la paralele inegale, in prima rotatie. In finala pe aparate de la barna va concura in Ziua 7 competitionala a JOT Buenos Aires 2018, in noaptea de sambata spre duminica de la ora 1:15 (ora Romaniei).

La celelalte aparate, gimnasta romana a ocupat locurile: 20 – la paralele inegale si sarituri si 31 – la sol.

In competitia masculina de gimnastica artistica, Gabriel Burtanete a intrat in lupta pentru podiumul de la sarituri cu al treilea punctaj si a fost la un pas sa se califice si in finala de la individual compus, unde a ocupat pozitia 19, fiind declarat prima rezerva. Finala masculina de la sarituri este programata la finalul acestei saptamani, in Ziua 7 a JOT Buenos Aires 2018, si va avea loc in noaptea de duminca spre luni, de la ora 00:36 (ora Romaniei).

La celelalte aparate, gimnastul roman s-a clasat pe locurile: 14 – cal cu manere, 21 – inele, 25 – sol si bara fixa, 34 – paralele, 19 – individual compus