(Last Updated On: October 16, 2018)

Mihai Rusu, fostul candidat la FR Tenis și comentator la Europa Liberă, a vorbit despre Simona Halep, despre care a spus că are o „labilitate psihică”.

”Dacă a luat decizia de a merge la Moscova, înseamnă că este aptă 100% de joc. În caz contrar, riscul pentru Simona Halep este enorm. Această informație cum că Simona Halep ar avea hernie de disc este relativă.

Simona Halep, „e o labilitate psihică. Ori e spatele, ori capul!”. Ipoteză neașteptată despre problemele numărului 1 mondial 1

Mă pune pe gânduri pentru că, la Beijing, a cerut de trei sau patru ori pauză, timp în care a fost tratată musculatura în altă parte a corpului! Păi, ori e spatele, ori picioarele, ori capul!.

Simona are explozii și treceri foarte rapide de la o stare la alta! Asta înseamă o labilitatea psihică. Îi vezi cum, la un moment dat, în timpul jocului, i se măresc ochii. E sub presiune foarte mare. Trebuie să-și schimbe urgent comportamentul și stăpânirea de sine pentru a rămăne lider WTA”, a spus Rusu, citat de digisport.ro.

În cazul în care Simona Halep va lua decizia să evolueze la Kremlin Cup, ea va juca în turul secund cu Anastasia Pavlyuchenkova, locul 40 WTA.