(Last Updated On: October 11, 2018)

Simona Halep își extinde invetițiile imobiliare și în București. Sportiva și-a cumpărat o casă într-o zonă scumpă a Capitalei, dar și un teren unde intenționează să construiască un bloc de locuințe.

“Halep şi-a cumpărat o casă la două case distanţă, în cartier. E vecină cu mine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, citat de digisport.ro, pentru ca apoi să îi transmită un mesaj celei mai bune jucătoare de tenis din lume: “Îi doresc multă sănătate, că face cinste sportului românesc. Îi felicit familia pentru cum a crescut-o”.

Simona Halep, afacere de milioane de euro  în București. Dumitru Dragomir: „E vecină cu mine” 1

În Herăstrău-Nordului, un apartament poate fi achiziționat cu circa 2500 de euro pe metru pătrat; este printre cele mai scumpe zone din ţară. Concret, doar zona Kiseleff-Aviatorilor e mai scumpă.

Iniţiativele Simonei au ajuns în atenţia tennisworldusa.org, care vorbeşte despre flerul avut în imobiliare. Simona a plătit două milioane de euro pentru un hotel în Braşov şi construieşte un altul la Mamaia. Concluzia? Nici nu putea cum să fie altfel, pentru că Halep “a învăţat cum să îşi dezvolte afacerile cu ajutorul milionarului Ion Ţiriac, un apropiat al său care deţine, printre altele, şi turneul de la Madrid”.