(Last Updated On: October 20, 2018)

O româncă din Diaspora povestește exeperiența avută în Capitala României după o revenire de ani buni.

Cristina Stanciulescu, pe grupul de Facebook Diaspora Europeana: „Buna ziua,cu riscul de a fii injurata si blamata as dorii sa va descriu experienta mea in Bucuresti dupa o pauza de citiva ani.

Româncă din Diaspora: „Cu riscul de a fii injurata si blamata as dorii sa va descriu experienta mea in Bucuresti dupa o pauza de citiva ani.  Am obsesvat cum unii taximetristi nu numai ca nu vor sa ...” 1

Am obsesvat cum unii taximetristi nu numai ca nu vor sa muceasca (nu se face o cursa sub 10lei este “o lege ne scrisa a unor taximetristi)dar in cazul incare cursa este mai mica decit 10lei taximetristu nu da restu,mai si raspunde cu tupeu.

La fel si la restaurante unde consumatia este de 80lei cind am dat 100lei chelnerii nu mai aduceau restul, iar cind ceream restu se uitau urit. La mini marchet dupa ce cumparam o apa plata se astepau sa nu mai iau restu , 1leu sau 50de bani.

Am vrut sa merg la un coafor au inceput sa insire un pret de stilistcind era un coafor de cartier,ceea ce vreau sa spun este ca mentalitatea este”bolnava”tot timpul cum sa unfle preturile sa “jupoaie”pe nimic,iar Romanii cer bani multi pentru servicii minime.

Oameni ca acestia au ajuns in strainatate,si oamenii pierd increderea cind aud roman,pt un angajator strain roman inseamna inseamna:munca de proasta calitate,timp pierdut.
Aud,citesc despre politica dar mentalitatea nu o mai schimba nimeni in veci.Un sistem pe duca,o mentalitate bolnava.