(Last Updated On: October 4, 2018)

PRO TV a confirmat joi că Mihai Petre (38 de ani) va face parte din nou din juriul „Românii au talent”. El va „împărți dreptatea” alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu.

„Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăieşti atunci când te întorci acasă după mult timp şi abia aştepţi să te reîntâlneşti cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar şi la cei mai talentaţi români, cu care voi avea privilegiul să interacţionez din nou.

Oficial. Mihai Petre revine la „Românii au talent”. „Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăieşti atunci când te  ...” 1

Eu, Andra, Andi şi Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune.”, a declarat Mihai Petre, citat de Adevarul.

Vineri, 5 octombrie, „Românii au talent“ dă startul filmărilor pentru sezonul cu numărul nouă. Smiley şi Pavel Bartoş vor asigura buna dispoziţie în culise şi vor sta aproape de cei înscrişi în competiţie, ajutându-i să-şi depăşească emoţiile şi să convingă membrii juriului că merită să continue competiţia.

Mihaela Rădulescu a anunţat pe Facebook că a încheiat colaborarea cu Pro TV pentru „Românii au talent“, emisiune în care a fost cooptată în 2014, împreună cu Bebe Cotimanis, în locul lui Mihai Petre.

Vedeta a precizat că a fost o decizie grea şi a subliniat că la bază stau „strict motive personale“.