(Last Updated On: October 20, 2018)

Scandalul Firea-Dragnea continuă. Primarul Bucureștiului și-a făcut calculele și crede că poate ajunge președintele României. Pe Firea, însă, o încurcă foarte tare Liviu Dragnea care a prăbușit PSD-ul în sondaje.

“Un primar poate supraviețui foarte bine și cu un Consiliu ostil. Avem exemple în istoria recentă când unul dintre predecesorii mei a fost într-atât de afectat de ostilitatea consilierilor încât a devenit Președintele României”, scrie Gabriela Firea într-un comunicat reprodus integral de stiripesurse.ro, după ce consilierii locali PSD ar fi fost chemați la sediul PSD “pentru sabotare a mea în calitate de Primar General al Capitalei”.

O votezi? Firea îl amenință pe Dragnea că va candida la prezidențiale, cu exemplul lui Băsescu. "Un primar poate supraviețui foarte bine și cu un ...” 1

Sabotarea, spune primarul Capitalei, se face „prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD de către Codrin Ștefănescu”.

Gabriela Firea îl amenință, indirect, dar transparent pe Liviu Dragnea, că-și poate face treaba și fără majoritatea PSD și că, mai mult, se poate repeta povestea cu Traian Băsescu, cel care a ajuns la Cotroceni după ce a reclamat că este sabotat de majoritatea PSD din Consiliul General al Capitalei, potrivit Libertatea.

Sebastian Lazaroiu: „Dacă Dragnea și-a propus s-o dea jos pe Firea de la filială cu paiața de Codrin, înseamnă că nici el nu se mai ia în serios. Cu Codrin provoci panică la învălmășeli, sperii fetele la duș, amuzi copiii în parc, bruiezi microfoanele în studiouri, dar nu-l trimiți la comploturi împotriva adversarilor, decât dacă speri să moară de râs”.