(Last Updated On: October 14, 2018)

O șoferiță de TIR din Brăila a fost amendată cu 500 de lei după ce a postat pe Facebook un comentariu în care critica poliția.

Femeia a fost înștiințată că a primit amendă, iar în procesul verbal scrie că „prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina “DeBrăila”, a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa lucrătorului de poliție menționat în articol, respectiv a instituției Poliției”, informează digi24.ro.

O șoferiță de TIR din România, amendată cu 500 de lei pentru că a criticat poliția pe Facebook. Cât i-au dat polițiștii jigniți 1

Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de TIR și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Dana Spiridon.

Tânăra intenționează acum să își caute dreptatea în instanță.