(Last Updated On: October 10, 2018)

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat-o într-o postare făcută pe Facebook pe Iulia, o polițistă de 22 de ani, pe care a ținut să o felicite pentru activitatea ei de până acum.

Pe Facebook, Ministerul Afacerilor Interne, Romania a scris: „O cheamă Iulia, are 22 de ani și din ianuarie 2017 lucrează în Poliția Română.
De fapt, acesta a fost visul ei… să devină polițistă.

Ministerul Afacerilor Interne, Romania: „O cheamă Iulia, are 22 de ani și din ianuarie 2017 lucrează în Poliția Română. ea și colegii ei, au reușit să prindă un individ căutat de poliție încă din luna august… o anchetă minuțioasă care s-a încheiat prin ...” 1

Nu a trecut mult timp de la angajare şi au apărut primele rezultate…câțiva indivizi certați cu legea prinși, o geantă cu bani și un telefon mobil găsite și înapoiate proprietarului (prejudiciu 4000 lei)… desigur, lucruri “normale” pentru munca unui polițist.

Astăzi, însă, ea și colegii ei, au reușit să prindă un individ căutat de poliție încă din luna august… o anchetă minuțioasă care s-a încheiat prin arestarea preventivă a făptuitorului.

Felicitări, Iulia…ție și colegilor tăi!”