(Last Updated On: October 25, 2018)

Darren Cahill, antrenroul Simonei Halep, a povestit cum i-a spus Ion Țiriac despre cât de important este ca Simona să câștige un turneu de Grand Slam.

“E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii 4-5 ani. Ion Țiriac m-a luat deoparte de mai multe ori și mi-a transmis un mesaj clar: ‘Uite care-i treaba, Simona trebuie să câștige un Grand Slam. Asta deoarece țara are nevoie!
Mesajul dur al lui Ion Țiriac pentru antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill: ”Uite care-i treaba!” 1

Avem o cultură negativă în România, nu mai avem fotbal, Simona e cel mai mare star al momentului! Așa că avem nevoie că Simona să câștige un Grand Slam!’ Am început să simt și eu presiunea din acel moment, vă dați seama ce simțea ea”, a dezvăluit Darren Cahill, citat de digisport.ro.

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, în acest moment, este foarte bucuroasă că a continuat și a rămas în circuit, în ciuda multipelor probleme de sănătate care au tot chinuit-o în 2018.

”Faptul că am fost atât de constantă mă bucură și, de asemenea, faptul că deși am avut înfrângeri dure, nu am renunțat și nu m-au doborât. Nu am dat înapoi, pentru că am o echipă bună și sunt foarte pozitivi. Mă laudă când fac meciuri bune, dar îmi spun și când joc rău”, a spus Simona Halep, într-un interviu.