(Last Updated On: October 21, 2018)

Ilie Balaci a murit duminică de dimineaţă, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Una dintre cele două fiice ale acestuia, Lorena Balaci, a vorbit despre moartea fostului mare fotbalist.

Aceasta a declarat că „Minunea Blondă” avea o mare temere: moartea.

Lorena Balaci: „Tatălui meu îi era frică de moarte și spunea că va muri tânăr! Aseară era bine....” 1

”Dumnezeu așa a vrut, să-l ia repede și tânăr. Aseară era bine. Sunt șocată, chiar nu știu ce pot să zic, nu am cuvinte. Aș vrea să-i păstrăm memoria frumoasă. Știți tot timpul că tot timpul nu am vrut decât îi țin numele viu și să fie mândru de noi, de mine și de sora mea. Pur și simplu cred că i-a cedat inima. Cred că asta s-a întâmplat.

Tatălui meu îi era frică de moarte și spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus asta și îi spunea și mamei asta. Că prefera să moară el înaintea mamei, că el nu se va descurca singur. Dumnezeu l-a iubit pentru că l-a luat repede. L-au resuscitat, nu pot decât să le mulțumesc oamenilor de la SMURD, nu avem ce să le reproșăm nimănui. Nu a răspuns la nicio manevră medicală.

Nu știm încă (nr. cauza decesului), asta puțin contează. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut lângă el acum, azi și de asta l-a luat lângă el”, a spus Lorena Balaci, citată de digisport.ro.

Ilie Balci a fost dus în această dimineață la Spitalul Judeţean din Craiova în stop cardio-respirator şi s-a încercat resuscitarea sa timp de jumătate de oră, fără succes însă.