(Last Updated On: October 9, 2018)

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a povestit momentul arestării Elenei Udrea în Costa Rica. A fost o surpriză pentru toată lumea, nu se așteptau să li se întâmple așa ceva. Planul fugarei era „perfect”

“Noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi – două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile şi s-au prezentat că sunt de la Interpol şi că Elena ar trebui să-i însoţească.

Logodnicul Elenei Udrea povestește momentul arestării. „Atât eu, cât şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, care avea atunci doar 10 zile, eu nu m-am gândit decât la ce ...” 1

Atât eu, cât şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, care avea atunci doar 10 zile, eu nu m-am gândit decât la ce voi face cu copilul,pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină şi urmau să o ducă la tribunal, ceea ce au şi făcut.

Eu am încercat să vorbesc cu ei în engleză, deşi ei vorbeau spaniola, înţelegeau foarte puţin engleza, le-am explicat că copilul trebuie să mănânce în maxim jumătate de oră (…) şi unul din agenţi a spus că îmi va lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor pentru a reuşi sa merg la tribunal unde au dus-o pe Elena să iau lapte de la ea, ceea ce am şi făcut”, a declarat logodnicul Elenei Udrea, potrivit Observator Tv.

El a spus că nu înţelege “acţiunea stradală” a Interpol.

“În urmă cu câteva luni, Alina Bica a mers în audienţă la şeful Interpol, a vorbit cu el, i-a lăsat toate informaţiile, toate datele de contact şi i-a spus că în cazul în care au nevoie de ea sau de Elena vor merge la Interpol. (…) Din moment ce Alina Bica le-a dat toate informaţiile, atunci de ce era nevoie de această acţiune stradală?”, s-a întrebat Alexandrov.

El a mai susţinut că Elena Udrea suferă foarte mult după copil: “Elena suferă foarte mult după copil, pentru că s-a chinuit mult să îl aibă, iar copilul este dependent de mamă şi ea ar trebui să fie lângă el (…) Nu este într-o stare foarte bună (Elena Udrea – n.r.), a fost despărţită de copil”.