(Last Updated On: October 23, 2018)

Victor Razvan Visan a postat fotografii pe Facebook de la aterizare pe cel mai periculos aeroport din lume, Tenzing-Hillary din Lukla, Nepal.

Considerat a fi poarta catre Himalaya, este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Lukla, Nepal, fiind deasemenea singurul aeroport care serveste miilor de alpinisti veniti sa cucereasca Everestul.

Aeroportul, situat la aproximativ 2900 de metri altitudine, a fost construit in munte de Sir Edmund Hillary in 1965, la 12 ani dupa ce acesta a devenit primul om care a cucerit Everestul. Chiar si in zilele in care conditiile meteo sunt favorabile, aeroportul este operational pentru cateva ore doar, inainte sa fie cuprins de ceata si vanturi puternice.

Victor Razvan Visan: „Aterizarea pe cel mai periculos aeroport .. cu fluturi in stomac”

(Foto) Victor Razvan Visan: „Aterizarea pe cel mai periculos aeroport .. cu fluturi in stomac” 1 (Foto) Victor Razvan Visan: „Aterizarea pe cel mai periculos aeroport .. cu fluturi in stomac” 2 (Foto) Victor Razvan Visan: „Aterizarea pe cel mai periculos aeroport .. cu fluturi in stomac” 3 (Foto) Victor Razvan Visan: „Aterizarea pe cel mai periculos aeroport .. cu fluturi in stomac” 4

Aeroportul Lukla a fost votat de History Chanell drept cel mai periculos aeroport din lume, din cauza numeroaselor accidente care au loc aici frecvent.