(Last Updated On: October 9, 2018)

O şoferiţă de 30 de ani din România a devenit „eroină” în Torino după ce a blocat cu un SUV Range Rover, o bandă rezervată exclusiv tramvaielor.

Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, în Torino, pe Corso Svizzera, după ce șoferița româncă a condus zeci de metri pe contrasens, de-a lungul șinelor de tramvai.

(Foto) O şoferiţă româncă talentată  a condus în Italia pe contrasens şi a rămas înţepenită cu SUV-ul pe șinele tramvaiului 1

Într-un final, femeia s-a înțepenit cu maşina între șine, fiind necesară intervenția unei echipe tehnice, relatează corriere.it, preluat de Observator Tv.

Românca se afla la bordul maşinii împreună cu sora ei și a declarat ofițerilor de poliție că ea este proprietara mașinii, deşi, spun martorii, “la volan a fost o altă persoană care s-a speriat și a fugit în momentul accidentului”.

Tânăra, însă, nu a furnizat polițiștilor informații suplimentare pentru a putea fi găsită persoana respectivă.

Ea a fost amendată pentru conducere pe o bandă rezervată exclusiv tramvaielor, informează Corriere.

Compania de transport public Gtt din Torino va solicita despăgubiri pentru blocarea liniilor, traficul traficul tramvaielor pe liniile 3, 4, 9, 10 și 13 fiind suspendat de la ora 5 la 7.30.

Autoritățile au deschis și un dosar penal de cercetare.