(Last Updated On: October 8, 2018)

Un copil de 6 ani din Dolj a dispărut vineri seara de acasă și a fost găsit sâmbătă, după mai bine de 24 de ore de căutări. Copilul a fost găsit la 10 kilometri de casă, dezbărcad, dar se pare că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În tot acest timp băiețelul a fost însoțit de cățelușa sa, care i-a ținut de cald întrega noapte. De altfel, câinele nu l-a părăsit nici atunci când copilul a fost urcat în ambulanţă, informează hotnews.ro.

(Foto) Cățelușa care a salvat un copil de 6 ani din România. „Ea este Eroina zilei, ea este cea care la protejat și la încălzit cu trupul ei pe Cătălin, copilașul de aproape 6 ani dispărut din...” 1

Pe Facebook, Paslariu Ovidiu a scris: „Ea este Eroina zilei, ea este cea care la protejat și la încălzit cu trupul ei pe Cătălin, copilașul de aproape 6 ani dispărut din Rast, județul Dolj.

Poate puii ei au fost omorāţi de către oamenii rāi, însă ea n-a renunțat la puiul de om, a înțeles perfect situația și i-a rămas alături. A știut ce are de făcut pentru a proteja puiuţul.

De multe ori, aceste necuvāntatoare sunt un exemplu de viață pentru noi prin devotamentul și atașamentul de care dau dovadă, indiferent de situația noastră materială sau de funcțiile pe care le deținem în a noastră societate.

Merită toate felicitările noastre 😘”.

Băiețelul a dispărut vineri din comuna Rast, județul Dolj, a fost ajutat de câinele familiei să supravieţuiască în timpul nopții, patrupedul păzindu-l tot timpul.