(Last Updated On: October 14, 2018)

Fetița din România care a impresionat România va avea și o casă.  Casa Share se implică și va construi o casă acestei familii sărmane.

Casa Share: „Asta înseamnă pentru mine o Sărbătoare: să NU lași un copil flămând ! Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!

(Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 1 (Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 2 (Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 3 (Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 4 (Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 5 (Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 6

Luni săpăm fundația la Casa Share 19. Ne puteți susține cu un Sms la 8844 cu mesajul CASA”.

Mihai State:  Ajutam si noi cu o zi de munca. mi as dori sa pot face mai mult decât atât, dar nu mi permite timpul..sunați la 0751096443 Calitativ SRL-Constructii, finisaje, renovari când ajungeți la zidarie, spre exemplu..si va fi acolo toata echipa! Sa va dea Dumnezeu sănătate si putere sa faceți minuni în continuare! !!

Casa Share: „Buna ziua. Vă atașăm aici toate detaliile, va multumim tare mult!”

(Foto)  Casa Share: „Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !!” 7

Felicia Zilahi Pe chipul fetiței am văzut așa de mare suferință și durere mă gândeam cine ar putea ajuta ?Felicitări ar trebui sa fim mai mulți așa. Dumnezeu sa va binecuvânteze.