(Last Updated On: October 5, 2018)

Carmen Brumă a ajuns pe patul de spital unde a fost operată. Vedeta a făcut publice câteva fotografii. Într-una dintre ele, Carmen Brumă apare cu piciorul bandajat de la genunchi în jos.

„Din păcate anul acesta voi rata Maratonul Internațional București unde alergam, așa cum am făcut-o în ultimii ani, pentru HOSPICE Casa Speranței. Sunt alături însă de toți cei care s-au alăturat acestei cauze și au înțeles cât de importantă este îngrijirea paliativă pentru adulții și copiii care suferă de boli limitatoare de viață! Hai #TeamHospice!!!”, a anunțat Carmen Brumă, citată de libertatea.ro.

(Foto) Carmen Brumă, pe patul de spital. De ce s-a operat vedeta. „Din păcate anul acesta ...” 1 (Foto) Carmen Brumă, pe patul de spital. De ce s-a operat vedeta. „Din păcate anul acesta ...” 2 (Foto) Carmen Brumă, pe patul de spital. De ce s-a operat vedeta. „Din păcate anul acesta ...” 3

Întrebată despre ce s-a întâmplat de a avut nevoie de operație, Carmen Brumă a explicat că a fost vorba de probleme cu varicele.
„Nimic grav. Varice care trebuiau operate…”, a explicat ea.