(Last Updated On: October 16, 2018)

Vedeta Pro Tv, Andreea Esca, îi îndeamnă pe români să doneze pentru construcția unui spital oncologic. Statul român nu se implică.

Andreea Esca: „Da, tot noi cei care platim taxe la bugetul sanatatii trebuie sa ne adunam si sa construim, tot din banii nostri, un spital! Pentru ca altfel, dupa cum am vazut in ultimii 30 de ani, nu va construi nimeni! Asadar, va rog sa fim impreuna la ridicarea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer!

(Foto)  Andreea Esca: „Da, tot noi cei care platim taxe la bugetul sanatatii trebuie sa ne adunam si sa construim, tot din banii nostri, un spital! Pentru ca ...” 1 (Foto)  Andreea Esca: „Da, tot noi cei care platim taxe la bugetul sanatatii trebuie sa ne adunam si sa construim, tot din banii nostri, un spital! Pentru ca ...” 2

SMS la 8864, 4 euro pe luna! #spital Va multumesc! Daruieste ViataBursa de Fericire”

 

Bursa de Fericire: Este locul in care poti aduce speranta bolnavilor de cancer. Fa-ti bucuria de a darui viata!

Bursa de Fericire: „Viata copiilor bolnavi de cancer atarna de un fir de par | O campanie a Asociatiei Daruieste Viatai, cu sprijinul Ogilvy Romania

Gestul tau poate schimba destinul copiilor bolnavi de cancer din Romania. Alatura-te campaniei, du mai departe mesajul nostru si, cel mai important, doneaza.

Impreuna construim Primul Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania. Pentru ca viata lor sa nu mai atarne de un fir de par!

Doneaza online pe www.bursadefericire.ro si/sau prin SMS la 8864 cu mesajul SPITAL – donatie de 4 euro/luna

Multumim din suflet, Gabriel Liiceanu, Andreea EscaPaula HerloAlex DimaTudor Chirilă, Marius Manole, SmileyPavel Bartos, Florin Busuioc, Adrian SitaruAdrian Silisteanu!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!