(Last Updated On: October 23, 2018)

Un șofer român de TIR, de doar 25 de ani, a murit în urma unui grav accident care a avut loc luni seară pe o autostradă din Germania. În accident au fost implicate 4 camioane.

Un şofer de camion de 57 de ani a frânat brusc în spatele unei coloane şi a fost lovit de un alt TIR, care a venit cu viteză. Apoi al treilea camion a intrat şi el în spatele celor două, informează observator.tv.

Foto Accident Un şofer român de TIR a murit strivit în cabină, pe o autostradă în Germania. Accident cu 4 camioane 1 Foto Accident Un şofer român de TIR a murit strivit în cabină, pe o autostradă în Germania. Accident cu 4 camioane 2

Şoferul român de 25 de ani care transporta carcase de porc a venit ultimul şi cabina în care se afla s-a zdrobit pur si simplu la impactul cu semiremorca din faţă.

Românul a încercat în ultima clipă să evite impactul, a tras dreapta de volan ca să iasă pe banda de urgenţă, dar a lovit violent partea dreaptă a semiremorcii din faţa sa, exact în stânga cabinei lui, unde se afla la volan.

Foto Accident Un şofer român de TIR a murit strivit în cabină, pe o autostradă în Germania. Accident cu 4 camioane 3 Foto Accident Un şofer român de TIR a murit strivit în cabină, pe o autostradă în Germania. Accident cu 4 camioane 4

Astfel, el a fost zdrobit între fiare, fiind găsit de pompieri încarcerat şi fără suflare. Un alt român, colegul şoferului, tot 25 de ani, e unul dintre răniţi, starea lui fiind foarte gravă.