(Last Updated On: October 30, 2018)

10 români au fost răniți lui după e un microbuz s-a răsturnat pe o șosea din Germania și a ajuns într-un șanț cu apă. 3 dintre ei sunt în stare gravă la spital. În microbuz erau 12 persoane.

Accidentul s-a produs între localitățile Barlt și Trennewurth, în nordul Germaniei. Microbuzul transporta muncitori români în agricultură, informează Observator Tv.

(Foto) Accident Grav! Microbuz cu 12 români răsturnat în Germania, într-un șanţ cu apă 1

La un moment dat, șoferul nu a mai putut controla mașina, care a ieșit de pe drum și s-a răsturnat în șanțul de apă adânc de doi metri, de pe margine.

O amplă operațiune a fost declanșată de serviciile de urgență în zonă. Șase ambulanțe au fost trimise la locul accidentului. Din fericire, românii au reușit să iasă din mașină. 10 dintre ei au fost răniți, iar trei sunt în stare foarte gravă, spune ziarul german boyens-medien.de.

(Foto) Accident Grav! Microbuz cu 12 români răsturnat în Germania, într-un șanţ cu apă 2

Șoferul, de asemenea, român, le-a explicat polițiștilor că a încercat să evite un animal sălbatic care ar fi apărut brusc pe drum. Mașina condusă de tânărul de 24 de ani a fost complet distrusă.

Polițiștii au deschis o anchetă, dar nu numai pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Ei spun că microbuzul era supraîncărcat, pentru că avea o capacitate de doar 9 locuri, iar în interior erau 12 oameni.

(Foto) Accident Grav! Microbuz cu 12 români răsturnat în Germania, într-un șanţ cu apă 3

În urma accidentului, traficul pe șosea a fost blocat timp de o oră.